Vakkundige oppervlaktebehandeling

Naast CNC frezen, draaien, zinkvonken en TIG lassen bent u bij RVH Metals ook aan het juiste adres voor oppervlaktebehandeling regio Lommel (polijsten en chemisch zwarten). Bij ons staan kwaliteit, een perfecte service en snelle levertijden voorop! Neem gerust contact met ons op voor vragen of inlichtingen en bekijk eens enkele van onze realisaties.

PolijstenPolijsten

Door een brede kennis en ruime ervaring is RVH Metals uw betrouwbare partner voor al uw polijstwerk. Wij kunnen door een uitgebreid en modern machinepark alle denkbare materialen voor u polijsten, van groot tot klein en in vele vormen, volumes en formaten. Het polijstwerk wordt zeer nauwkeurig en vakkundig door ons uitgevoerd. Door schuren of slijpen worden alle oppervlakken glanzend en glad.
Ook bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vakkundig advies over de materiaalkeuze en de ontwikkeling van uw product.

Chemisch zwartenChemisch zwarten

RVH Metals verzorgt het volledige proces van het chemisch zwarten van metalen onderdelen om het uiterlijk te verfraaien en de vorming van roest te voorkomen. Uw onderdelen voor bijvoorbeeld drukpersen of verpakkingsmachines zullen door chemische conversie een diep zwarte kleur krijgen, een perfecte oxidatielaag. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat de onderdelen slag- en krasvast zijn en een verminderde reflectie hebben.

Back to Top