Vakkundige technieken voor oppervlaktebehandeling

Niet alleen voor CNC frezen, draaien, zinkvonken en TIG-lassen, maar ook voor oppervlaktebehandeling in Lommel helpt RVH Metals u graag verder. Deze behandelingen gaan van vakkundig polijstwerk tot chemisch zwarten van metalen onderdelen. Bij ons staan kwaliteit, een perfecte service en snelle levertijden voorop.

Nauwkeurig polijstwerk

Door onze ruime ervaring in het vak en ongeëvenaarde expertise, is RVH Metals uw betrouwbare partner voor al uw polijstwerk. Met behulp van ons modern machinepark kunnen we alle denkbare materialen voor u polijsten. Van groot tot klein en in tal van vormen, volumes en formaten. Door deze schuur- of slijptechniek nauwgezet toe te passen, realiseren we een gladde en glanzende afwerking voor alle oppervlakken. We hanteren hierbij steeds een vakkundige en precieze aanpak.

Chemisch zwarten

Naast polijstwerk, verzorgt RVH Metals uit Lommel tevens het volledige proces van het chemisch zwarten. Op deze manier kan het uiterlijk van metalen onderdelen verfraaid worden én kan de vorming van roest voorkomen worden. Uw onderdelen voor bijvoorbeeld drukpersen of verpakkingsmachines zullen door chemische conversie een diepzwarte kleur krijgen, een perfecte oxidatielaag. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat de onderdelen slag- en krasvast zijn en een verminderde reflectie hebben.

Benieuwd hoe RVH Metals de oppervlaktebehandeling van uw metalen oppervlakken aanpakt? Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier voor meer informatie of deskundig advies.